Gaatjes zetten

Voor gaatjes zetten hoeft u bij ons geen afspraak te maken! Gedurende openingstijden kunt u altijd terecht in onze. U mag langskomen wanneer het u schikt. Als u 2 gaatjes tegelijk geschoten wilt hebben (bij kinderen is dit aan te raden), is het wel handig om eerst even te bellen (0255-515668) om zeker van te zijn dat er 2 medewerkers aanwezig zijn die gaatjes schieten.

Wat gaat er gebeuren…

Als de keuze van de oorbellen gemaakt is, maken wij eerst de oren schoon met een steriel doekje. Vervolgens zetten wij stipjes op de oren op zodat vooraf te zien is waar de oorbellen zullen gaan komen. Als één van ons dit allemaal gedaan heeft, roept zij er een collega bij, zodat we twee oorbellen tegelijk kunnen schieten. Zo zal zich nooit het probleem voordoen dat er één oorbel in zit en dat je kind de andere niet meer wil.

Kosten

Het schieten van 2 gaatjes is vanaf €19,- Dit hangt af van de keuze van de schietoorbellen. Voor de nazorg bieden wij een flesje sterilon (€2,50) aan.

De oorbellen

We hebben een ruime keuze schietoorbellen. We hebben voor iedereen wel iets leuks. De oorbellen waarmee geschoten wordt zijn van chirurgisch staal, goud & titaan, deze zijn steriel verpakt