PAS diamonds

Pas Diamonds is al zes generaties lang werkzaam in de juwelen- en diamantbranche. Dit heeft geresulteerd in een gerenommeerd bedrijf met zeer veel vakkennis en een grote liefde voor mooie juwelen. In eigen atelier worden door bekwame goudsmeden en diamantzetters veel artikelen met aandacht voor detail vervaardigd. Pas Diamonds selecteert enkel juwelen die voldoen aan hun zéér strenge eisen betreft kwaliteit, uiterlijk en uitstraling. Door het gebruik van top kwaliteit diamant stralen de juwelen een exclusiviteit uit die heden ten dagen nog maar zelden wordt gezien.

De collectie van Pas Diamonds is zeer uitgebreid en bestaat met name uit gouden juwelen met diamant en/of edelstenen. Naast compleet gezette artikelen bezitten wij ook uit een ruime collectie monturen.
De sieraden van Pas Diamonds streven naar kwaliteit & vakmanschap. De sieraden van pas Diamonds zijn van hoogwaardigheden kwaliteit. Zowel de diamanten als de edelstenen worden in prachtige zettingen gezet van zowel oorbellen, colliers, ringen & armbanden.