Aanzoekringen

Een huwelijksaanzoek doen is de spannendste vraag van je leven stellen. Je hebt er lang naar toe geleefd, en je ziet uit na dat ene moment waarop je het enige juiste antwoord krijgt. Een moment wat je wil vastleggen in die ene speciale ring. Op onze site staan enkele voorbeelden voor ons complete aanbod en voor deskundig advies nodigen wij u graag uit in de winkel.

Unieke aanzoek ring creëren

Wij kunnen u de mogelijkheid bieden om uw eigen unieke ring te creëren. Dit doen wij door samen met u een diamant uit te gaan kiezen en vervolgens daar een mooi montuur (model) bij te gaan vinden!

Trouwringen

Met trots verkopen wij trouwringen van Nederlandse makelaardij: Aller Spanninga, al meer dan 150 jaar exclusieve kwaliteit.

Over Aller Spanninga

In 1863 begint goudsmid Aller Spanninga in de Friese plaats Joure een trouwringenatelier. Kwaliteit en ontwerp staan bij hem hoog in het vaandel en dat dit werkt, blijkt uit de groei die het bedrijf doormaakt. Naast Joure, opent hij vestigingen in Amsterdam en het Duitse Pforzheim. Anno nu is Aller Spanninga Nederlands enige trouwringenatelier.

In de geest van de oprichter maakt het team van Aller Spanninga met liefde voor het vak, kwalitatief hoogwaardige trouwringen.

Wij nodigen u graag uit in de winkel om kennis te maken met ons grote assortiment trouwringen. Er zijn talloze mogelijkheden en ook om de ringen zo aan te passen dat ze volledig naar u wens zijn!

Wilt u zich vast online oriënteren op het gebied van trouwringen bezoek dan nu de Aller Spanninga configurator en zie wat er allemaal mogelijk is!

https://allerspanninga.com/